Administratiekantoor Zaaijer richt zich op de kleine ondernemer met maximaal tien medewerkers. Wij helpen je met je administratie en belastingen. Ook voor deskundig bedrijfsadvies kun je bij ons terecht.

Administratie

Het doel van een administratie is inzicht krijgen hoe het met je bedrijf gaat. Een nadeel is dat het veel tijd kost om je administratie up to date te houden. Door je administratie te laten verzorgen door ons kantoor bespaar je hiermee veel tijd. Door slim aanleveren van al je gegevens kunnen we snel en efficiƫnt je administratie bijwerken. Zo weet je bijvoorbeeld altijd wat je moet betalen en van wie je nog geld krijgt.

Belasting

Belastingwetgeving is complex en ingewikkeld. Zonder deskundig advies loop je als ondernemer al snel de kans dat je teveel belasting betaald. Wij kunnen je helpen door gebruik te maken van de regelingen die voor jou onderneming en jouw situatie van toepassing is. Zo betaal je nooit teveel.

Bedrijfsadvies

Als ondernemer krijg je te maken met veranderingen in je situatie. Je wilt bijvoorbeeld uitbreiden of een nieuw filiaal openen. In deze situaties kunnen wij een advies op maat geven.