Blog

Waarom Administratiekantoor Zaaijer? 12 Redenen

Voor het uitbesteden van je Administratie ga je naar Administratiekantoor Zaaijer. Ik help je met je administratie en zorg ervoor dat je hier tijd op bespaard.

Jarenlang ervaring

Als universitair geschoold financieel specialist heb ik jarenlang ervaring met het voeren van administraties. Ik heb bij diverse bedrijven gewerkt en heb met veel verschillende soorten administraties gewerkt.

Exact gecertificeerd

Om bij te blijven school ik me regelmatig bij. Zo heb ik de cursus Cloud Accountant van Exact met goed gevolg afgelegd. Kijk hier naar mijn profiel op Exact.

Kwaliteit

Het bijhouden van een financiële administratie is een specialistisch vak. Hier heb je vakkennis voor nodig. Veel ondernemers hebben hier geen verstand van. Dit kan grote gevolgen hebben. Met een expert weet je zeker dat je administratie in orde is.

 

administratiekantoor Lelystad

Gemak

Naast kwaliteit is er natuurlijk het gemak. Je weet immers zeker dat je administratie goed is geregeld. Dit geeft je een gerust gevoel.

Tijdsbesparing

Je komt als ondernemer altijd tijd tekort. Dan is het fijn als je weet dat je administratie al is gedaan. Door het werken met Administratiekantoor Zaaijer bespaar je al makkelijk enkele uren per week aan administratief werk. Werk dat de meeste ondernemers niet leuk vinden.

Digitaal Aanleveren

Die oude schoenendoos met bonnetjes. Waarom heb je die nog? Je kunt zo eenvoudig alles aanleveren met je smartphone of laptop. Dit maakt alles veel eenvoudiger en je raakt minder snel een bonnetje kwijt.

administratiekantoor

Digitaal

Veel administratieve taken kun je digitaal oplossen. Dit worden er steeds meer. Aangezien Administratiekantoor Zaaijer een voorloper is met digitale technieken profiteer je daar als klant maximaal van.

Verstuur Rekeningen

Snel een rekening naar je klant versturen? Geen gerommel in excel of word. Stuur je rekening met de speciale app. Deze is al voorbereid op jouw situatie. Het enige wat je nog moet invullen is het bedrag en een omschrijving. De rekening wordt naar de email van je klant verzonden. Dit is verkrijgbaar bij het standaard pakket.

Financieel Inzicht

Je hebt altijd financieel inzicht. Met de speciale app mijn kantoor heb je altijd inzicht in je resultaat. Zo weet je precies van wie je nog geld moet ontvangen en aan wie je nog moet betalen. Kijk naar de video welke mogelijkheden er zijn.

Financiële Kansen

Door de realtime inzicht in je administratie kun handelen op basis van cijfers. Zo heb je gelijk onderbouwing voor je nieuwe ideeën. Zo kun je eenvoudiger financiële kansen benutten.

Diverse Pakketten

Voor alle reguliere werkzaamheden zijn er standaard pakketten die speciaal zijn toegespitst op diverse situaties.

Vaste Prijs voor Vaste Werkzaamheden

Als je je complete administratie aan mij uitbesteed kan ik dit voor een vaste maandelijkse prijs. Zo hou je je kosten in de hand en ben je verzekerd van een kwalitatief goeie administratie, die je weinig tijd kost en veel financieel inzicht oplevert.

verkoopfacturen

Administratiekantoor Zaaijer

Wil je meer weten hoe ik te werk ga? Neem dan contact met me op. Ik laat graag de mogelijkheden zien die bij jouw bedrijf passen.

Tips voor het maken van een factuurDruk hier