Blog

Administratiekantoor Lelystad

 

Op zoek naar een betrouwbaar administratiekantoor in Lelystad? Denk eens aan Administratiekantoor Zaaijer. Dit is het adres die de zorgen van je financiële administratie uit handen neemt.

Administratiekantoor Lelystad

Administratiekantoor Zaaijer is gevestigd in Lelystad. Lelystad is een dynamisch gebied voor ondernemers. Denk bijvoorbeeld aan de ontwikkeling van het vliegveld en de haven Flevokust. Voor ondernemers biedt dit veel nieuwe kansen. Het is dan handig dat je met iemand spreekt die het gebied door en door kent.

Administratiekantoor Zaaijer

Als controller/boekhouder heb ik jarenlang ervaring met het voeren van financiële administraties. Ik ben een afgestudeerd bedrijfseconoom. Voor het boekhoudpakket Exact Online ben ik gecertificeerd. Deze kennis heb ik toegepast bij veel bedrijven. Ik heb daarom ook veel ervaring in verschillende branches. Dit helpt je bij het geven van het juiste advies. Hieronder leg ik uit hoe ik te werk ga. Het lijkt me leuk je te helpen met je administratie.

Is de administratie voor jou ook  een lastige klus? Zoek je het administratiekantoor Lelystad waar je je complete administratie voor een vast maandbedrag kunt uitbesteden? Dat kan bij Administratiekantoor Zaaijer met de speciale all in one pakketten. Dit zijn totaal pakketten met het boeken van facturen, belastingaangiftes en rapportages. Vraag naar de mogelijkheden.

administratiekantoor lelystad

Digitaal Aanleveren

Bewaar je nog je bonnetjes in die oude schoenendoos? Raak je ook wel eens een rekening kwijt? Dit is helemaal niet nodig, Bij Administratiekantoor Zaaijer kun je direct je rekeningen doorsturen met de app op je smartphone of naar je speciale inbox. Het wordt dan gelijk in je administratie verwerkt. Dit is het administratiekantoor Lelystad dat voor je werkt.

Financiële Administratie

Ben je op zoek naar iemand die je kan helpen met je financiële administratie? Dan moet je zeker bij ons zijn. Wij kunnen je hele administratie verzorgen. Het verwerken van je bankafschriften, facturen, vaste activa en alle andere boekingen wordt snel en efficiënt verzorgd.

Aan het eind van de periode vind er een afsluiting plaats. Op dit moment wordt gekeken of de administratie compleet is. Waar nodig worden er boekingen gemaakt van kosten en opbrengsten die nog in rekening moeten worden gebracht.

Ook als je zelf je administratie doet, kan het handig zijn dat iemand met je meekijkt. Er zijn altijd wel uitdagingen waar je zelf niet uitkomt. Met dit soort zaken kan ik je helpen. Maatwerk is daarom altijd mogelijk. Ook als je je eigen Exact Online pakket hebt, kun je bij ons terecht.

Overzicht

Door de digitale verwerking heb je overzicht over je administratie. Je hebt direct een overzicht van wat je moet betalen en van je nog geld krijgt. Dit zie je gewoon op je telefoon of op je computer. Met de financiële cockpit weet je precies waar je actie op moet ondernemen. Dit geeft een goed gevoel!

administratiekantoor lelystad

Belasting Aangiftes

Als ondernemer heb je altijd te maken met de BTW en inkomstenbelasting. Vaak kost het invullen van deze aangiften veel tijd en is dit erg ingewikkeld. Hier wordt je dan ook bij geholpen als je een van de administratiepakketten bij ons afneemt.

Voor de periodieke belastingaangiftes kun je terecht bij Administratiekantoor Zaaijer. In de pakketten zit altijd btw en inkomstenbelasting aangifte. Bij de uitgebreidere pakketten zit ook de aangifte voor de vennootschapsbelasting. Heb je personeel dan kunnen we ook de loonbelastingaangiften verwerken.

Dit is het administratiekantoor Lelystad dat je hierbij helpt.

Advies

Het is goed te weten hoe je er financieel voorstaat. Waar maak je je kosten? Hoe kun je bepaalde zaken beter regelen? Hier kunnen rapportages je bij helpen. Voor allerlei specifieke doelen zijn er op maat gemaakte rapportages. Deze zorgen voor inzicht die je op dat moment nodig hebt.

Bij ons zijn er verschillende mogelijkheden. Van een periodieke kwartaal of jaarrapportage tot specifieke rapportages voor specifieke doeleinden. Denk bijvoorbeeld aan een ondernemingsplan of tips voor een efficiënter financieel beheer van je bedrijf.

administratiekantoor lelystad

Zijn er nog meer redenen om te kiezen voor Administratiekantoor Zaaijer?

Ja natuurlijk. Dit lees je hier.

Administratiekantoor Lelystad dat samenwerkt met ABCO Nederland is Administratiekantoor Zaaijer.

Tips voor het maken van een factuurDruk hier